Sunday, August 6, 2017

.1ST Post on 2017.

Assalamualaikum

Hi uolsss!! Ya Allah.. Lama giler kakak x jenguk blog kakak ni.. Sedih tengok blog dah bersawang huhu! Dahla cerita banyak sangkut. Trip ke brunei la, cte pasal rumah la.. Setahun bersangkut x lepas2 hahaha! Sori lah korang.. Mana la tau kan ada yang tertunggu2 cte kakak ni.. Kakak dah x aktif blog lepas dah beranak 3 ni. Dah xde masa nak bukak laptop karang cte kakak yang x seberapa ni.. Nak bukak kat hp cam x bole je.. Hmm, konpius gegurl. Aku aktif kat instagram je.. Banyak gambo aku upload kat situ sebab senang kan.. Amek gambo terus upload. Zaman dah makin canggih weh, grab the chance hihi..

Hari ni tetiba je terdetik nak bukak blog. Baca balik cte2 lepas buatkan aku rindu sangat2 nak lembutkan balik jari jemari ni.. Bila start karang rasa macam ade lagi ke orang baca blog2 ni? Cam dah ketinggalan zaman je huhu.. Tapi xpela.. Aku start karang balik sebab windu.. Bila tua2 nty bole baca balik.. Kalau umo masih panjang, Insha Allah.. 

Hurmm.. Apa yang aku nak cte eyh.. Dah nak setahun dah sebenarnya aku x bukak blog ni. Banyak benda aku nak share kat dalam ni tapi nty dulu lah sebab aku nak kena kumpul gambar. Cte tanpa gambar x bes sebenarnya hihi. 

Tahun ni officially aku dah 29 tahun.. Next year dah masuk 3 series dah weh.. Omaigod! Anak still lagi 3 orang hehe.. Nty2 lah menambah.. Aku dah 2x czer, kai ke 3 for sure kena czer gak.. Hadaplah aku kena operate lagi huhu.. Redho jela. Dah tertulis kan.

Nah.. Buat tatapan semua gambar kami 5 beranak.. Ni raya tahun ni.. Iols tetap kembang lagi. Ntah bila nak kurus. Misi diet asyik hancuss je. Ok, bye.. Nty kit sambung lagi. Jangan sambung tahun depan udahla ye hihi..