Wednesday, September 14, 2011

oh!! my centa



Assalamualaikum.
Ni ja entry utk kali ni. Daa!

p/s: Jangan buat muka mcm tu eyk.segan la saya!

Monday, September 5, 2011

A.I.Z.A.T

Assalamualaikum.

Hi. Entry for today is aha.. Aizat. No no no.. bukan aizat ahmad puazil ye. ni aizat yang penyanyi tuh. Sangat kagum dgn dia ni. So humble n low profile. Oh ya, semua tahu kan dia lahir dari program reality tv AF5. Time tu badan dia besar tapi suara dia memang sedap nyanyi pon xde semput2. Lepas keluar dari AF mmg nama dia terus meletup dgn lagu Hanya Kau Yang Mampu. Sila lihat pic di bawah ya.

 


Aizat ni memang very talented. Suara sedap lagu2 smua hebat2 belaka. Kalau x salah aku, masa 1st sept 11 kt tv9 ada dua kali siarkan cerita pasal aizat ni. The 1st show is Geng Aizat n the 2nd one is Lagu Raya untuk Aizat. Hebat kan! Dah mula suka kan karya2 aizat.

p/s: Minggu depan tukar artis lain plak,aha :)

Sunday, September 4, 2011

.berdebar-debar.

Assalamualaikum.

Payahnye nak taip entry kali ni. Fuh! Rase cam nak luruh jantung aku. Bila semua ni akan berakhir? Adeh.. Takutnye!!!

Gemuk Balik ke?

Assalamualaikum.

Hyaip. Ish, ni yang x berapa suka ni!. Pas raya ni mcm2 makanan aku bantai. Dari bukak mata sampai tutup mata asyik makan je. Patutla dah gemuk balik. Ketupat, rendang, mi bandung. Senang kate time kat kg mulut aku ni memang x berenti nak mengunyahla. Skang hambik ko ju! Aku dapat rase pipi aku dah naik, lemak2 kat perut aku makin bertambah. Kejap je kan. Rase cam baru je nak berlagak kurus tapi yang hadoo!!

esok nak mulakan misi diet aku balik n harap2 berhasil la. Kuatkan semangat ye ju!

p/s: Pray for me yaa.. huhu