Monday, September 5, 2011

A.I.Z.A.T

Assalamualaikum.

Hi. Entry for today is aha.. Aizat. No no no.. bukan aizat ahmad puazil ye. ni aizat yang penyanyi tuh. Sangat kagum dgn dia ni. So humble n low profile. Oh ya, semua tahu kan dia lahir dari program reality tv AF5. Time tu badan dia besar tapi suara dia memang sedap nyanyi pon xde semput2. Lepas keluar dari AF mmg nama dia terus meletup dgn lagu Hanya Kau Yang Mampu. Sila lihat pic di bawah ya.

 


Aizat ni memang very talented. Suara sedap lagu2 smua hebat2 belaka. Kalau x salah aku, masa 1st sept 11 kt tv9 ada dua kali siarkan cerita pasal aizat ni. The 1st show is Geng Aizat n the 2nd one is Lagu Raya untuk Aizat. Hebat kan! Dah mula suka kan karya2 aizat.

p/s: Minggu depan tukar artis lain plak,aha :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.