Thursday, June 6, 2013

.Tak Payah nak Sombong Sangatlah!!.

Assalamualaikum

Pelik dak kalau ada kawan kita tiba2 ja dah x tegur kita. bagi aku sangat pelik. kita ni dok jenuhla pikir apa la salah kita. last sekali aku decide lantakla kat ko! nak tegur aku tegurla xnak tegur sudey.. sikit pun x jejaskan aku,muahaha

Kadang aku pikir jugak buat apa aku nak jaga hati orang mcm tu. serius buat rugi. baik aku buat hal aku sendiri. aku ni memang ego tinggi. kalau orang tu dah buat taik kat aku, aku pun akan buat benda yang sama. kalau orang tu dah x tegur aku, aku pun xkan tegur jugak. 

Nasibla aku ni jenis malas nak layan sebab aku tau memang ada jenis orang perangai mcm ni. bukan takat perempuan, lelaki pun ada! haduii la hai.. rasa lawak pulak. x macho langsung hokey!! 

Sekarang, yang paling penting aku nak keja keras untuk support suami support rumahtangga aku. aku xmaula pikir pasal benda2 remeh ni. banyak lagi benda aku nak pikir yang lagi penting. 

Tapi satu ja.. kalau aku ada buat salah aku mintak maap tapi aku xkan lupa apa yang 'orang2' ni dah buat kat aku sebab aku nak 'orang2' ni jadi contoh kawan yang patut aku elak untuk future nty. 

Bubye

p/s: aku x matila kalau ko x tegur aku, haish !! ;p

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.