Tuesday, January 19, 2016

.Azam 2016.

Assalamualaikum

Setiap kali masuk tahun baru waaajjiiibbb kite sharing2 azam kite untuk tahun ni. Xde banyak beza pun dengan tahun lepas tapi dah wajib kan kite share jelah hihi.

1. Nak make sure eczema azhad sembuh tahun ni jgk! Dah lama kot since azhad 3 bulan sampailah sekarang eczema dia masih ada tapi dah tinggal sikit2 la. Doakanlah semoga azhad cepat sembuh ye..

2. Nak beli rumah. Huwaaaaa!!! Dah lama memendam hasrat tau nak beli rumah tapi harga rumah sekarang ni mak oiiii nak pitam kite tengok. Rumah teres dah x pandang tau tu memang kite x mampu sobs sobs. 

3. Kerja kuat. Dah2 la mc, el, al.. 

Tu je kot kikiki.. Hopefully this year will be a nice and give a best memories for me and my family. Amin..

Till then, bubye

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.