Sunday, August 14, 2016

.Probe Open House.

Assalamualaikum

Dah lama benor nak mengarang pasal open house Probe dept tahun ni tapi asyik x berkesempatan je. Alasan sama lagi kan haizzz.. Sama macam tahun2 lepas aku memang join AJK open house raya Probe dept ni sebab dah muka tu je yg hade kan.. Kau redhoo jelaa.. Tapi tahun ni bes sikit sebab dept bagi budget besor sebab orang dah bertambah kan.. Probe pun dah makin besar so bab2 gini kena besar gakla hik!

Biasa kitorang ade gak kutip duet tapi untuk muslim sahaja. Non muslim datang makan je.. Dapatlah sikit untuk top up benda2 cam cikedis ke kek ke.. Alhamdulillah,banyak gak yang dapat. Main dish sponsor by dept. Memang go thru order dengan cafe je. Nak dijadikan cerita xtaula apa yang malang sungguh nasib AJK raya tahun ni main dish kitorang yang gah sangat ittew nasik beriani kambing sampai ke sudah x datang! Hangin satu badan sungguh kitorang. Janji nak hantar before 9am tapi bila OM, segala manager dari dept lain pun datang nasik tu x muncul2 jugak. Kitorang masing2 dah cuak. Rupa2 nya orang cafe salah faham ingatkan kitorang nak order untuk 8.30pm instead of 8.30am. Hello, kitorang dah remind korang byk kali kot siap hantar mail cakap pagi. Adussss.. Segan giler kot. Nasiblah ade makanan lain yang bole jadi back up. Kalau x memang kitorang suruh tetamu semua balik kot huhu..

Dahla.. Barang yang lepas jangan dikenang.. Even ada problem nasik x sampai tapi jangan sampai x bergambo.. Tu perkara wajibb tau.. Tapi tu lahh sempat gambar AJK je, gambar makanan semua den x sempat nak hambek.. Bz ngalahkan open house rumah sendiri.. Tahun depan, iolls surrender naaa..






Till then, bubye

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.