Thursday, March 29, 2012

.Mekar Semilu, auww!.

Assalamualaikum.

Hyep! Rajennya hupdate blog,weee..bukan rajen sgt tapi saja nak share ngn uols pasal satu produk yang saya rasa xtau bila kewujudannya. tup2 kawan saya beli produk ni. nama nya Mekar Semilu. produk ni rupanya dah femes kat perak utara. kawan saya ni sebenarnya ada masalah jeragat tapi lepas dia gunakan mekar semilu ni jeragat die Alhamdulillah dh berkurangan. ada jugak kawan saya yang ada masalah muka berjerawat hasilnya pun sama.

^_^

*sumber pakcik google

Sesapa yang nak try bole la google2 pasal produk ni. manala tau pasni muka makin cantik dan berseri-seri mcm akak. (yang hado)

okbai.

p/s: beli jgn x beli!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.