Thursday, March 29, 2012

.suka tahan kencing!.

Assalamualaikum.

Dah mula start kuat kencing. baru tiga bulan kot..ke memang baby tiga bulan mommy dah start asyik nak kencing je? =_=' 

Kadang2 rasa penat sgt asyik nak p kencing je, dhla nk p toilet satu hal. jauh! sebab tu la suka sgt tahan kencing. orang cakap x elok tahan kencing time pregnant ni sebab nty air kencing bole jadi kotor n effect kat baby. ade kawan saya yang suka sgt tahan kencing pastu masa die preggy tiga bulan die keguguran. semua pasal suka tahan kencingla!

Serius rupanya bab2 kencing ni,huhu.. igt ya, bkn utk mommy 2b je tp utk org biasa pun sebenarnya x elok. so, kesimpulannya.. selamat beramal jgn suka tahan2 kencing ya!

^_^


  *sumber pakcik google
Gamba ni sebenarnya xde kena mengena dgn idup atau yang mati ;)


p/s: nak latih diri supaya rajin p toilet. bia jauh bole jage badan sikit,hohoho

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.