Sunday, June 15, 2014

.Blog Iolss dah Hokey!!.

Assalamualaikum

Legaaaaa makcik bila blog aku dah pulih. Sebelum ni blog aku ada problem sebab tu dah lama aku x hupdate pape. Sempat kott aku buat blog baru tapi aku delete blog baru tu sebab feel dia x sama mcm blog yang aku sayang ni *percayalah*


Nak cakap pasal problem ni pun panjang cerita dia tapi berbaloi lah aku tunggu blog aku dibaik pulih. Thanks husband!! Manyakk benda aku nak share dekat sini. Mcm2 aku simpan tapi xtau ada peluang ke x nak cerita hikhik.

Bubye

"Thanks for reading my blog"



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.