Tuesday, September 15, 2015

.Zara's Turns 3.

Assalamualaikum

Dah besar dah anak2 ai hihi. Sonok dapat tengok zaras membesar depan mata. Alhamdulillah pinjaman dari Allah yang sangat sempurna. Hari ni 14 Sept 2015 zaras dah 3 years old! Amaigad.. Rasa x percaya je diorang dah besar *leleh air mata iolls*

Tahun ni macam biasa lah sambut bufday dengan my big family. Disebabkan bulan sept ni ramai budak kecik baya zaras yang lahir bulan ni so kitorang decided to make a party. Last year sambut kat A famosa. Buat potluck saje. This year kitorang sambut bufday diorang kat The Fish Manhattan branch Ikano.  Sonok gak kumpul reramai. Kebetulan mak aku turun kl tambah le meriahnya.

Gerak p ikano dalam pukul 5.30pm nasib baik senang dapat parking. Biasa kan macam susah je nak parking area situ sebab dekat dengan ikea. Paham2 jela uolls xkan ai kena pahamkan lagi kan. *kongajo sangat*

Ni lah birthday boys n girls kiterr.. Yayan, Awish, Amalia & Amani. Tahun ni order kek robocar poli sebab 4 orang budak ni memang addicted sangat dengan robocar poli. Tantek angattt kek dia. I loikeee...




Gambar ayah n ummi la plak.. Bila lagi kan asyik gambar korang je. Aku x makan sangat sebab aku tengah sakit time tu. X lalu nak makan huhu *rugi*



Family potrait gittew. Masammmm je muka korang apsal eyh. Senyum la sikittttt..



Terima kaseh semua for the birthday party. Memang awesome. Enjoy sangat. Next year bole plan lagi hihi










Till then, bubye

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.