Thursday, November 14, 2013

.Derma Darahlah Kittew.

Assalamualaikum

Last week punya cerita hokey.. Selesai sudah tanggungjawab aku nak menderma darah. Tahun lepas x dapat nak derma sebab aku pregnant. Alhamdulillah tahun ni lepas jugak hajat aku. Aku dah derma darah ni dah 3 kali.. Bila dah penah derma darah ni, dah macam addicted plak.. Rasa macam best je bila dapat tolong orang kan. Siyes. X payah nak kedekut sangatlah. Bukan abes pun darah tu.. Lepas derma darah kauu makan lah banyak2 for sure nty darah kauu akan banyak balik macam biasa. X payah risau kkkk..







 Lepas abes derma darah, diorang siap2 sediakan milo panas dan roti. Alhamdulillah..




Okbai

p/s: Anda cuba lahhh!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.