Monday, December 16, 2013

.Hepi 2nd Anniversary!!!.

Assalamualaikum 

Hepi 2nd anniversary b!!! Fuh.. walaupun baru 2 tahun je tapi Alhamdulillah ikatan cinta antara kami masih kukuh insyaAllah.. Tahun lepas kitorang xde pun sambut hari spesel ni tapi tahun ni saja nak merasa celebrate anniversary hikhik.. Even xdak bunga ros ke apa tapi wish dari husband dah cukup untuk aku.

Kitorang celebrate kat secret recipe saja. Xdak la kat restaurant mewah bagai. Cukuplah husband besaqkan lagi badan aku ni bhahaha.. Hari ni aku makan kaw2. Xdak masa nak diet dah. Tunggu next year lah! Tensi aku cerita pasal diet ni.









Hehe.. Terima kaseh b.. Harap hubungan kita kekal hingga ke jannah.. Ayg bahagia sangat hidup dengan b.. Luv u so mucheon!!!

Okbai

NotaKaki: Besaq nauu tuan tanah ni,muahehe ;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.