Tuesday, July 28, 2015

.Hepi Bornday My Favourite Boy!!.

Assalamualaikum

Hihi! Lewat sehari nak update pasal bufday husband kite. Hepi bufday b!! (Kalau dia baca lah 😹) Dah tua dah laki kite ni tapi wajah tetap comel uollss hehe..

Tahun ni macam tahun2 lepas jugak xde celebrate untuk dia, xde kek, xde hadiah. Sedih kan. Aku kasi wish je. Tu pun pukul 10.30pm aku wish siap2. X koserr aku nak nunggu sampai pukul 12am hihi. Kejam norr wife dia ni. 

Aku ade la plan2 lepas keje nak dating together gether. Nak singgah jap secret recipe beli 1 slice kek pun jadile. Celebrate sana kononnya. Tapi x jadi sebab anak melebihi segalanya. Eczema azhad lepas raya ni cam mengganas balik so aku kena continue semula diet aku huhu! So, malam tu birthday boy masakkan nasi goreng je. No special at all. Kesian birthday boy tu. Dahla x celebrate, kena masak nasi goreng sendiri plak tu.

Nahla sekeping gambo birthday boy kite semalam. Sweet 27th syg!!! Jangan kate hakak x belanja!!!

Till then, bubye



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.