Saturday, October 29, 2011

.make me thin plez.!

 Assalamualaikum.

Hyep! senang ko jah mintak kurus,mcm magic je,hoho.memandangkan agak x lame aku akan melangkah ke alam bahgia dan jge memandangkan misi berdiet aku x berjalan sesudah bertunang ni,aku nk sambung misi aku yg dh lame terpostpone tu.

Pagi td aku bkak tv9 cte nasi lemak kopi o.korang pnh tgk x?ala,cte mcm MHI kt tv3 tu.salah sorang hos die farah AF,mmg cntik aku tgk farah ari ni.tambah2 sejak die betudung.dlu time farah kt af,die cm chubby cket tp pas keluar af dh mkin kurus kan.meh aku tempek gamba die before n after ya for my inspiration katenyee..


before
  
after
  
Ade beza kan! seronok btul klu dpt kurus mcm ni.tp klu aku nk kurus mcm ni dlm mase sbln agak mustahil lah.sejak betunang mmg aku dpt rase bdn aku dh naik tp aku x endahkan.hmm,nthla maybe tgh bahgia kot,hehe..tp aku xnkla cmni,klu bole time kawen nty nkla kurus brula gmba2 meletop,hoho.sila jgn muntah!


Ok2,utk kesekian kalinye..jeng3x,sempena nk masuk bln nov ni aku nk start diet balik.say NO to NASIK!! hopefully berjaya le misi aku kali ni.pas kawen nak mkn byk2 pon x kesah asalkan sblm kawen bole kurus,hoyey! sila doakan ya.mudah mudahan bole kurus+sihat+cantik mcm farah af, Amin.. ;p


p/s: kan bes klu kita niat nk kurus tibe2 terus kurus,xpyh susah2 nk diet bagai kan.senang idop!





No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.