Wednesday, November 23, 2011

so sweeet

Assalamualaikum.

Lamenye x menjenguk blog ni.sdih tgk blog dh makin berhabuk.fuh2! sgt2 busy skng ni smpai x menang tgn nk buat keje.keje ni x siap ditambah dgn keje lain plak.cmno nk siap klu cenggitu,ye tak?hehe,papelah..actually,aku nak cerita psl wartawan tv yg baru je kawen.


Aha! michelle melodi akhirnya menamatkan zaman bujangnya dgn pengacara tv3,deqwan (pengacara Remaja).michelle ni sbnrnye dh memeluk Islam pada 27 Julai lalu dan nama Islamnye, Dalili Michelle Abdullah Wee..alolo.tomeinye nama dalili tu ;)

Terkejut jgk aku bila michelle kawen mcm tetiba je,xde angin xde ribut tiba2 kawen.nth2,mmg dh kecoh agaknye diorng nak kawen,aku sorang je xtau,hehe.agak ketinggalanla aku ni.x sangka plak michelle rupanya bercinta dgn deqwan ni.mmg secocok dan sepadanla.


Tgk tu,x sangka michelle secomel itu.sblm ni nmpak muka die serius je bila jd wartawan melodi kan tp time ni mmg nmpak bahgia lah! semoga berkekalan la hendaknya,Amin.

p/s: try tgk video pre wedding michelle & deqwan (nasi goreng cina) by CST production.so sweeet!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.