Friday, July 6, 2012

.Alhamdulillah.sejuk mata memandang part 2.

Assalamualaikum.

Hye! baru lepas abes lunch kat cafe td. burpp, Alhamdulillah..walaupun makan kt cafe xde la sesedap mana tapi demi anak2 ku yang terchenta ni ku telan jugak,hewhew. oke2, entry kali ni nak share pasal artis2 yang dah berhijrah. means, dah tukar penampilan, dah berhijab. entry mcm ni saya dah penah post dulu kat sini, ni la sambungan dari entry tuh. meh layan jap eyh.


Sweet sgt bila yatt pakai tudung >_<


Abby skang dh x selalu muncul kat tv daa..


natasha hudson pon dah berhijab ^_^


Siti Fazurina aka anita

dah..sebenarnya x larat nk google2 cari gamba artis. the latest, yang saya tau sharifah sofea pon dah pkai tudung. pegila google tgk sendiri gamba dia. selain tu, ana raffali sebelum kawen ari tu dah start pkai tudung. enot pon sama kot, erm.. rasenye la,hewhew.. oke, ni jela nak swoh layan pon. semoga diorang ni pkai x bukak2 dah.. ^_^

p/s: tetap suka tgk penampilan diana amir skang, makin cantik..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.