Sunday, February 17, 2013

.Start Diet Kot.

Assalamualaikum

Okay, start ari ni memang betul2 nak diet sebab baru2 ni aku ada beli dua helai blouse tapi x muat! kenapa la aku x try fitting dulu. aduyai.. kan dah rugi duet,huhu. satu baju tu masuk ja kat part dada dah ketat. satu lagi okay tapi perut plak terjojol. diam sat aku tgk bdn aku. hmm.. kat kedai aku budget muatla. kunun2 kurus. sedeyy!!

Sekarang ni aku dok gigih tonyoh felinna inchloss kat bdn aku. lepas tu terus aku sarung gedle. harap2 menjadila. malas dah nak post cerita psl2 diet2 ni. 

Bubye

p/s: doakan aku cepat kurus na xoxo..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.