Monday, June 18, 2012

.22 Weeks.

Assalamualaikum.

Salam senin yang x berapa best. hmm, besa la cuti dua ari mana cukup kan. klu bole nak cuti lame2. bila la nk bersalin ni, bole la rehat kat umah puas2, puas ke? nth2 lg bz dari keje sbb x menang tangan nak jage babies, haaa.. tapi xpela asalkan cuutttiiiii... ^_^

Saja galak nak interframe gambar saya kat dalam blog ni,ngee.. sebab saya x penah nak tunjuk gamba saya time saya tgh pregnant. ade tu ade tp time tu perut x bpe besar lagi. ni gambar yang x bpe baru sgtlah.

..

..

..

..

tadaaa!!

im 22weeks *

Hahaha..amek gambar sendiri dalam toilet. jadila.. nak amek gambar kat luar segan sbb gemokk,huhu.. kat dalam toilet ni xde sape tau klu kita nk posing over2 kan,bhahaha.. biar la kenangan cuma di dalam toilet, ade jgk kan..


Skang ni babies dah masuk 24weeks. dah makin besar dah perut ni. kaki pon dah start membengkak. bila nak bejalan tu aduii sakit..kena jalan slow2 sambil pegang pinggang,huhu.. lutut pon dah x bpe nak kuat dah. ari jumaat lepas saya x dapat nak pegi keje sebab lutut punya pasal. bangun pagi je lutut dah lembik. nasib baik dapat bos yang amatlah memahami ^_^'


Lepas je en suami abes keje malam, die lah yang tolong sapukan minyak panas pastu urutkan kaki ni. tiap2 malam mcm tu, sebelum tido mesti kena pakai stokin kalau x esok mesti kaki sakit punyalah. dah buat eksperimen dah pon.. pakai stokin ni memang membantu sgt2! so, utk preggy mommy kat luar sana tu, klu ade problem tumit kaki sakit, lutut sakit ke rajin2 lah pakai stokin tiap2 malam eyh. yakin berkesan!


okbai.


p/s: bukan takat kaki membengkak, muka pon dah naik bengkak sama sebab dah gemok,huhu T_T

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.