Wednesday, June 20, 2012

.Review Nikah Part 1.

Assalamualaikum.

Hyep! akhirnya keluar jugak entry pasal kawen2 ni. dah 6 bulan kawen baru nak post gambar kan,huhu.. tapi ni baru part 1 tau..maknanya di sini ade lagi sambungan nye nty,hehe.. ari ni kita layan dulu la gambar2 nikah saya start dari saya mekap kat butik pengantin oke!

Niiinnn dia muka pengantin yg masham,ish2..

sempat lagi ni berposing ngn chuna =_='


oh! rindu saat ini


kak yan, kak pah & nurul aka org kuat saya ^_^


ni la dia make up artis ii yg vogue da vass!! :p


sesi pasang bulu mata palsu. i loiikee!! berat gitu ;)


cak!! bulu mata dah panjang,ngee..


Tadaa..dah pon siap. senyum no hg shahrul ;))


si make up artis yg excited nak amek gamba ngn saya,heh!


owner butik Risik Mempelai. sgt sportingg!!


Malu sebab die pakai selipar. kuning plak tu,hahaha


Thanks shahrul, ur make up is da best. sgt senang bekerjasama dgn shahrul ni tau :)


rock bebeh rock!


budak ni cousin aka photographer ^_^


oke, dah siap semua..cepat2 gerak p masjid. nak kawen ni!!


Dah abes part 1.. part 2 akan menyusul nty.. tunggu ya!


okbai.


p/s: can i turn the time? sgt rindu momen2 ini. xkan ade kali kedua dah. best sgt2! ;p

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.