Sunday, April 15, 2012

.Sayanglah!.

Assalamualaikum.

Hyep! bestnya cuti makan tido je keja,hahaha. badan dh makin gemuk. bila duduk nak bangun dah x larat. baby baru 15 weeks tapi badan dah gemuk mcm orang mengandung 6 bulan,hmm. ada jugak terpikir nak diet,hahaha tapi cian kat baby plak. sekarang ni bukan dok pikir badan sendiri tapi dok pikir anak yg ada dalan perut tu. kalau kita x makan dia plak x dapat khasiat. lagipun skng ni dah x bole tahan lapar mula la berguling guling. dulu kalau nk diet tahan lapar ni dah biasa dah skng ni dah x bole. asyik nak kena makan je.

Minggu depan baby dah masuk 4 bulan. seronok sgt bila baby dah makin besar. orang cakap klu baby 4 bulan, dah bole rasa baby tendang2 betul ke? skng ni pun dh rasa dalam perut ni mcm ditarik2 je. selalu sgt rasa mcm tu. 

Bila kita dah tau ada nyawa dalam perut ni kita dah start sayang kt baby kita. mcm saya jgk, kadang2 kalau dok sorang2 kat umah mula la bersembang ngn baby kt dalam perut ni. xtaulah baby skng ni dah bole dengar ke x tapi saya x kesah pun. tambah2 bila lepas scan ari tu. bila dah tgk baby tu gerak2 rasa seronok sgt. bila asyik tgk gamba scan baby rasa sayang kat baby. dah x sbar nak tggu baby keluar. lagi 5 bulan je lagi lepas tu insyaAllah anak umi akan lahir tgk dunia ni. oke, dah mula berangan mcm2. 

okbai.

p/s: x terpikir lagi nk letak nama apa utk baby,hehe


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.