Wednesday, August 28, 2013

.Open House Restoran Faris Maju.

Assalamualaikum

Bbruuupppp.. Alhamdulillah, ngee... Dapat jugak aku merasa open house time weekdays ni. Mana nak dapat?? Kat area kelana jaya ni adaaa.. Lunchie tadi aku follow husband dengan kawan2 technician lain p serbu restoran faris maju. Alaa kedai mamak sajaa. tapi ada open house tau. Alaa makan free.. perut kenyang duet pun x keluar, ceewahh ;p

Tapi kami keluar agak lambat. Dalam kepala ni dah imagine mesti ramai gila orang queue. Memang tepat sangkaan aku, yela kann.. FREE kot. Sapa yang xmau kheenn. Queue panjang pun nasib x lama. Nampak ja panjang tapi cepat tau dapat makanan sebab pekerja2 dia buat kerja laju gila! Zup zup zup kat tangan teruih ada nasik segala. X ka cepat camtu. Terkejut mak.. Nasib bole control ayu lagi,hikhik..

Ninn diaaa makanan yang kami makan tadi. Even dia buat open house tapi masakan dia xdakla cincai2.. Sedap lagi.. Cukup rasa segala. Memang aku puas hatila dapat makan FREE kat sini. Menu dia superb jugak. Nasi beriani. Lauk pauk dia kari kambing, daging masak merah (x silap aku), ayam goreng, sayur kubis dan sepotong tembikai. Air dia bagi air peach kott.. Ehem. Terliur x??? Aishh..


Tengok tu.. Ramai kan. Panjang kot yang tengah queue. Queue time matahari terpacak kat kepala plak tu. Tapi xpa.. Sebab makan FREE punya pasal relakan saja,kekeke..




Okay, last sekali kena la up sikit gambar tuan punya blog. Hari ni muka ada gedik sikit. X padan dengan anak 2! Xpa, iolss muda lagi..hikhik


kbai

p/s: Restoran faris maju ni tiap2 tahun buat open house. Ingat tau, tahun depan InsyaAllah bole p lagi ;)



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.